zondag 30 januari 2011

De eerste les zit erop. Het was een hele klus, maar bij iedereen kwam het toch nog goed. Het laatste stukje konden de meeste cursisten thuis afmaken. De kaarten kunt u bezichtigen bij ons in de winkel. Dinsdag beginnen we met de tweede les. Daarvoor hebben we gekozen voor vrolijke kleurtjes. Het materiaal kun je zien op de foto. Eén makkelijke kaart en eentje waarbij je toch nog even moet nadenken...

woensdag 26 januari 2011

Romantisch scrapmaxiboekje

In tegenstelling tot het gebruikelijke miniboekje, is dit een maxiboekje geworden. Een langwerpig scrapboekje in zwart/rood in een romantisch sfeertje. Het papier is van Little Yellow Bicycle "Loveletters". Kijk op onze website om een plekje te reserveren

zondag 16 januari 2011

De eerste kaartencursusles van dit jaar


Aanstaande dinsdag begint de eerste les weer van een nieuwe cursus. De kaarten worden altijd tot het laatste moment geheim gehouden. Via deze blogspot willen we een klein tipje van de sluier oplichten. Dit zijn de materialen waar we mee gaan werken en verder... Voor iedereen die zich nog niet heeft opgegeven en wel graag mee wil doen aan deze cursus, laat snel wat van je horen. Morgen worden de pakketten gemaakt... Kijk op onze website: website.

Miniboekje met gaas

Op zaterdag 26 maart maken we een miniboekje met kippengaas. Het papier dat we hiervoor gebruiken is van Bo Bunny's Limited Edition Glitter series. Check onze website voor meer informatie: website.

zaterdag 8 januari 2011

Magische Kubus scrappen

Op zaterdag 15 januari gaan we een Magische Kubus scrappen. Hier kunnen 48 foto's op! Je kunt de kubus alle kanten op bewegen, hij gaat maar door... We werken met dessinpapier Canta Collection van G.C.D. Studios. Zet de kubus elke dag op een andere manier neer en je kijkt telkens teegn andere foto's aan.
http://www.hobbyhara.nl/index.php?action=page&group_id=10000172&lang=NL