maandag 7 oktober 2013

zondag 6 oktober 2013

zaterdag 5 oktober 2013

Hobbydots

Het bestaat inmiddels al zo'n drie jaar. We hebben inmiddels 15 motieven: Hobbydots. Het blijft populair. Elke dag verkoop we nog tientallen stickervellen. De patroontjes vliegen over de toonbank en de vraag blijft. De laatste pakketjes van Dot & Do zijn alweer uitverkocht. En laten we eerlijk zijn de laatste pakketjes Joyful Christmas en Precious Marieke zijn ook schattig. Volgende week hebben we ze weer op voorraad.

vrijdag 4 oktober 2013

Styropor

Wat we ook op de vakbeurs hebben gezien is een leverancier van styropor oftewel piepschuim. Ze hadden hele leuke uiltjes. Die uiltjes hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat we een order bij hen geplaatst hebben. En die order is vandaag binnengekomen. Een grote doos vol. We hebben nu styropor ballen (uit een stuks) van 2 cm tot 15 cm. En we hebben uiltjes. We verkopen voorlopig alleen de 25 cm. We gaan een voorbeeld maken van een uil van 40 cm beplakt met decopatchpapier. De uiltjes hebben onderdelen waar hij een mannetje of een vrouwtje kan worden.

donderdag 3 oktober 2013

Pixelhobby

Onlangs hebben we de vakbeurs in Apeldoorn bezocht. Op deze beurs was ook Pixelhobby aanwezig. Elk half jaar komen zij wel met iets nieuws. In het voorjaar kwamen ze met het nieuwe formaat basisplaatjes. Nu hadden ze hiervan een leuk patroon gemaakt. Een meetlat voor op de kinderkamer. Hij bestond natuurlijk al in vele vormen waarvan iedereen de borduurversie wel zal kennen.
De meetlat bestaat uit 17 kleine plaatjes met leuke figuurtjes. We zijn er natuurlijk gelijk mee begonnen.
Inmiddels zijn er 3 plaatjes af en zijn we met de 4e bezig. We houden jullie op de hoogte van verdere resultaten.



woensdag 2 oktober 2013

Cursusavond

Vanavond hebben we een cursusavond gehad. We hadden 3 dames die met vilt gingen werken en 12 dames die met papier aan de slag gingen. Zij hebben een kaart gemaakt met vilten bloemen en hiervoor de bloemenmal van Mariannde Design gebruikt. Als tweede project hebben we een doosje gemaakt. Hiervoor hadden we distressinkt verdund met water en daarmee vakken gekleurd op aqaurelpapier gemaakt. Een plaatje erop en een verrassend eindresultaat.

dinsdag 1 oktober 2013

Scrapvellen

Het is alweer de eerste dag van het laatste kwartaal van 2013. Vandaag hebben we geen bestellingen binnengekregen. Al mijn overige tijd kon ik dus besteden aan het bijwerken van onze webwinkel. We lopen behoorlijk achter dus het is ook wel nodig. Ik ben met de scrapvellen begonnen en het schiet al aardig op. Waarschijnlijk liggen morgen alle vellen op de juiste plek en staan ze ook allemaal netjes in de webwinkel. We hebben nog heel veel artikelen die er niet in staan. Blijf ons dus volgen dan kun je zien hoeveel artikelen wij inmiddels in de winkel hebben.